
Linkek a témában:
Békebeli cukrászat (Cegléd)
A kézzel merített bonbon reprezentatív díszcsomagolásban készül, hogy külső megjelenésében is egyedi, kifinomult ajándékként képviselhesse Önt.
Demeter Chocolate (Kiskunlacháza)
Talán különlegességnek számít a vállalkozásunkkal kapcsolatban, hogy tagjaink szakmája alapvetően cukrász, így több mint 24 éve dolgozunk folyamatosan az édesiparban. Kezdetben konyakmeggy gyártásával foglalkoztunk, amely termékünk mai napig nagy népszerűségnek örvend. Később jelentek meg a szaloncukrok több tíz féle ízben. pl. mákos, eszterházy és feketeerdő.
Kakas Bonbon (Sopron)
A csokoládét övező misztikum nem hagyta kíváncsiságunkat nyugodni, szerettünk volna valami egyedit, valami újdonságot készíteni. Így született a KakasBonbon.
Lyan Csokoládéműhely (Bp. IX. ker.)
A Lyan Csokoládéműhely 1991 óta szolgálja ki az édesszájúak ízlését. Édességeink többsége ott helyben, kézműves jelleggel készül. Van itt minden a csokoládé bonbonoktól és táblás csokiktól kezdve a marcipántekercsekig, alagutakig, amik változatos töltelékkel (belga csoki krém, sörben főzött szilvás, pálinkában érlelt meggyes-mákos, nugát krémes) és formavilággal indítják be a nyálképződést.
Második Belga Praliné Kft. (Bp. V. ker.)
Háziasszonyoknak, akik valódi forró csokoládét, csokoládékrémet, csokoládé-fonduet vagy csokoládés süteményt szeretnének készíteni.
MyChoccy csokoládé manufaktúra (Bp. XX. ker.)
Több éves tanulási és gyakorlati tapasztalatszerzési folyamatot követően 2011 év végén indított el kézműves csokoládé manufaktúránkat. Fő specialitásunk a bálokra, rendezvényekre készített nyitott bonbonok. Célunk, hogy a vásárlóink saját maguknak állíthassák össze a számukra legkedvesebb bonbonokat, lehetőséget biztosítva a számukra ahhoz, hogy egy a csokoládéhoz kiválaszthassák a tölteléket.
Widder (Bp. XXII. ker.)
Cégünk 1999 óta tevékenykedik a hazai édességiparban. Kézi gyártású zamatos desszertjeinkkel elsősorban a marcipános ízvilág kedvelőit szeretnénk megörvendeztetni, de egyre kedveltebbek pikáns szilvalekvárral, vagy áfonyadzsemmel készült kókuszos bonbonjaink.
Harlequin Chocolates - Csokoládé Manufaktúra
Lépj be a friss, finom csokoládék színpompás csodaországába.
GEHÉR Csokoládé Manufaktúra (Zalaegerszeg)
Kézműves bonbonjaink és csokoládéink prémium minőségű belga, francia és friss magyar alapanyagokból, kézzel készülnek. Az ízek és formák az évszakokkal, az elkövetkező ünnepnapokkal összhangban megújulnak. Szeretettel ajánlom vendéglátáshoz, ajándékként vagy köszönet és hála kifejezésére.