Hirdetés

bonbon.lap.hu / Alkoholos bonbon receptek

Alkoholos bonbon receptek

Ezt a bonbont azért találtam ki, mert egy régebben kapott csokinak a doboza szinte rimánkodott, hogy öntsek bele csokit. És bár a fotón ez nem látszik túl jól, a bonbon tetejéről egy kis falusi idill köszön vissza.

Igazság szerint nem emlékszem, hogy az igazi konyakmeggy finom-e vagy nem (nekem a régi Amorella jött be), csak az maradt meg, hogy amikor az ember ráharapott, kifolyt a szesz - persze nem mellékesen némi lágy csokikörítéssel.

Ha különleges, igazi bonbon formájú desszerteket szeretnénk készíteni, érdemes speciális kiöntő formát beszerezni. Ezt a bonbont malibuval ízesített, kókuszos fehér csokoládé ganache-al töltöttem meg. Ünnepi recept.

Ő az abszolút kedvencem, a karácsonyi bonbonlistámon az első. A canache (vagy ganache) tulajdonképpen csak két alapanyagot igényel: csokit és tejszínt.

Ez a bonbon is Max nagy csokis hétvégéjére készült. Még a meggy szezonban raktam el pár üveg rumos meggyet, amit mindenképpen bonbonban akartam felhasználni.

Ne ítélj, míg nem ettél! Hát igen, ez nem egy szépségdíjas bonbon, de az íze hmmm... Saját marcipánból, vilmoskörte-pálinkával, étcsokiban.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Alkoholos bonbon receptek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés